Julsång

Hej tomtegubbar slå i glasen, ikväll ska jag dricka bisse!
-13
21.12.2012 kl. 13:14

Abstinensen fortsätter..

Barn.Ungdomar.Dumma vuxna. Börja fan aldrig röka. Det är inte hemskt att röka. Det är hemskt att sluta. Det har gått dagar nu sen sist. Jag gråter i princip varje dag av att jag har så hård huvudvärk som får migrän att verka som krokodiltårar. Ingen värktablett hjälper mot den här värken. Den börjar någon gång mitt på dagen och slutar på kvällen när man somnar. Det börjar i bakhuvudet och i slutet av dagen är det hela hvudet som dunkar. Jag är trött, mår illa, hela tiden hungrig, sur och arg precis varje dag.. och sen den här värken. Har pratat med mamma om det här..abstinensen kommer fortsätta MÅNADER fram. 
Så du som röker/ börjar röka och tänker Äh jag kan sluta när jag vill... klarar du av migränen från hevetet i flera flera månader? 
fuck u tobak men fuck u more cancer.
/fem
20.12.2012 kl. 17:59

Rage

Till alla er cpn som kilar mig i kön till fyllenattmaten: HOPPAS NI DÖR AV FETMA OCH OVÅRDAD DIABETES!!!!!
18.12.2012 kl. 20:33

Lady with the iron fist

Ibland då jag dricker, speciellt starksprit som jäggu och tequila, har jag en tendes att bli riktigt aggressiv om någon gör något opassande. En viss ful fjåsa fick väl några armbågsslag "i misstag" i ryggen på dansgolvet och kanske en lite spottloska i håret. Men hon var värd det. Även om jag har lite morkkis ennu idag, hatar annars slagsmål.

/666
18.12.2012 kl. 19:34

Dag 9 - jag känner hur det drar i mej.

Jösses.Satan.Perhana Puupää. Kakka. Idag har jag varit 9 dagar rökfri. Och just nu. Ikväll. Så är det pissigt jobbigt. Jag är stressad, hängig och trött. Jag skulle göra en hel del för den kicken som några bloss av LM blått ger mej. Men nej FEM. Jag ska vara stark! Kämpa på. Göra mina lungor pink and fabulous igen. / fem med abstinens
17.12.2012 kl. 22:30

Abstinens.

Har hela dagen haft en grym huvudvärk som bara verkar bli värre. Efter att ett bra tag ha funderat över vad detta kan bero på, tror jag att jag har kommit på svaret: abstinens. De är ju lördag och en vecka sen jag senast drack öl liksom. Butiken nästa! -13
15.12.2012 kl. 16:10

Dagens fråga

Träningsvärk eller krapula imorgon? 
14.12.2012 kl. 17:07

Något annat än fyllesnack

Jag vet att den här bloggen är till för morkkis. Men ja måste få babbla om lite annat nu. 
ÄR JAG DEN ÄNDA SOM VAKNADE UPP IGÅR OCH ÄR LIVRÄDD FÖR 21.12.12!? Sweet jesus jag kunde inte ens sova för jag t'nkte hur jag skulle kunna ta alla som jag tycker om till en och samma plats när världen går under? Hur skulle jag göra med mina 3 hundar? Skulle dom fatta att bete sej och inte springa runt och bita varandra utan ligga stilla o fatta att det lär inte ska bli mera köttbullar nu.
Jag vet att det är långsökt nu det här att jorden ska gå under men tänk nu när alla är så likgiltiga och så skulle det stämma sen och alla crazyga gubbar sku bara vara : HAH IN YOUR FACE NIGGA! 

En annan grej jag kan bli förbannad på är när jag är ute och går med mina hundar. Jag har enorma hörlurar på och full musik. Sen ser man att man kommer möta en annan person så småningom, och fast dom ser att jag ser väldigt otrevlig ut och vill vara i fred. Så.stannar.dom.varje.jävla.gång. Och säger vettiga saker som : Aj du är ute med hunden i snön?! ....Nääää vet du jag e på Hawai och är ute och går med min undulat. 
Si er störiga människor. När jag är ut och går är jag i min egen zone. Jag vill inte ha era trevliga leenden eller något small talk. Gör mej en tjänst och se rakt fram och gå förbi mej. 
fem
11.12.2012 kl. 21:04

Thank you alcohol for always making a fool out of myself

Galan var ju rätt kul och spännande o det var ju bra att det fanns en bar där också för skumppan tog ju slut allt för snabbt slut. Men vad hände efter galan?!
Vi hoppa alla på samma spåra (vårt lilla blogg-gäng ) for till bar 1 som var allt för dyr och sedan till bar 2 som jag inte orka fara till så jag for till bar 3 iställe ensam. Nå jag hitta hastigt folk som jag gjorde mej bekant med. Kanske lite väl bekant för nästa dag öppna ögonen i Hyvinge. Hoppsan hejsan o från hyvinge slapp jag ine förrän banken öppnade o att slippa till banken på en självständighetsdag e inte allt för lätt!
Så 2 dar hos ett brackel o chilla with the homies!! yolo
Andra lyckade resultat : bortappad telefon :(         -Oz
10.12.2012 kl. 09:52

There ain't no party like an alcoholic party!

Den som säger att man kan ha roligt utan alkohol har så jävla fel. Okej, man kan ha kul, men inget slår en perfekt fylla liksom. Allt blir snäppet bättre med lite gift i blodet.
  Vår teamsång sen högstadiet.
10.12.2012 kl. 01:30

Lyckat

Knasar utan kondom. Ber en kompis fara till apoteket och köpa dagen efter piller. Får asken med pillret i på krogen samma kväll. Lägger det i plånboken en stund. TAPPAR BORT DET. FITTUSVITTUSATAN! 

10.12.2012 kl. 00:15

Bloggalan

Bloggalan gick ju galant! Riktigt god champange och gott snacks! Tog dock en stund för oss innan vi märkte vart baren fanns. Lite besviken var vi endå med efterfesten, eftersom portsarna ville ha 15€ av oss i dörren. Istället gick vi omkring i Helsingfors och kände oss som flickan med svavelstickan. Fast vi hade en tobak som värmde oss istället... 
08.12.2012 kl. 15:40

Vi är häär

Vi har anlänt till galan. Just nu står vi å checkar in champange bordet. Ska vi ta en flaska och springa eller ska vi vänta på att någon öppnar en flaska?
05.12.2012 kl. 18:36

Sorg

Det är med sorg i hjärtat jag säger att jag inte kommer kunna närvara på bloggalan ikväll. Skulle ha varit så himla awesome. Men vet ni det är fattiga tider och både skolan och jobbet kräver extra mycket tid av mej just den här veckan. Så jag kommer sitta i soffan ikväll och hålla i telefonen och vänta på all update av de lyckostarna som slipper på galan.Sen hoppas jag för vår image skull att de där lyckosamma jäklarna inte super sej medvetslösa och missar hela galan. Själv får det bli myspys med han som jag tycker ganska mycket om. 
/femman 
05.12.2012 kl. 14:43

Flashbacks

Jag och en annan typ av oss här i salongsberusad kom idag på en smått pinsam grej som hände oss under förra lördagens festligheter.

Min synvinkel på det hela: Jag ser henne plocka upp något från dansgolvet och lägga det i munnen.

Jag: vad fan håller du på med? 

Hon, oskyldigt: inget....

Jag: plockade du just upp ett tuggummi från golvet och satte det i munnen?!

Tystnad

Hon drar en halvtuggad tuggummibit från munnen och sträcker fram den mot mej: "Vill du ha lite?"

Jag: okej

Like a lady! -13
05.12.2012 kl. 13:17

Några livsnjutare som delar med sig av vacker fyllepoesi & pinsamma morkkis historier.

Senaste kommentarer

16.01, 13:34En sån där kväll av Jag i stugan
31.12, 20:24Buuää av a
31.12, 19:54Buuää av 13
31.12, 19:49Buuää av a
12.12, 10:19Något annat än fyllesnack av 3000