Bakfull i skogen

Att flytta utomlands låter ju rätt spännande.Ny kultur dvs. annat krogliv. Så derekt jag anlände till mitt nya hem bestämde mina utländska vänner att nu ska vi påkrog o fira min ankomst. Hade inte fått sömn natten innan pga min extas o hade knappt ätit något. Vi for på en liten förfest som var helt tillräcklig för min del. Vaknade utan skor o telefon mitt inne i skogen ca. 9km vartifrån jag bodde.. skönt med morgonpromenad i naturen. oz
04.12.2012 kl. 19:22

Tequila

Vaknade piggt upp dagen efter att en kompis fyllt 18. Kände doften av citron på mina händer o tänkte att jag har säkert druckit tequila. Men skönt att jag inte gjort något dummt - trodde jag.. Efter några timmar kom allt fram vad som hade hänt o det var inget fabulous "party rock" denna gång heller.. Hade typ fällt en massa drinkar spottat på det avstängda dansgolvet o citron doften var pga att jag stal en citron från citron skålen och rev sönder den med tänderna o klämde ut saften från den o sen kasta iväg den.. Efter det kasta portsarn iväg mej... Yolo -oz

04.12.2012 kl. 19:03

YoLo in boxers

Efter att ha haft den mest skandalösaste natten i sitt liv vaknade man med ont i ryggen och lite halv full. Kände att jag låg på typ ett golv eller något. Vågade inte öppna ögonen. Jag hörde ljudet av traffik och sakta men säkert så vågade jag öppna ögonen. Det första jag såg var en blinkande polisbil rulla sakta fram mot mig och sedan kom shocken... Hade inget annat än boxers på mig, allt annat var GONE... YoLo -oz

04.12.2012 kl. 18:54

Nyheter

Salongsberusad kommer att delta i galan i ett hujsit kemiskt tillstånd. Vinner vi vår kategori så kommer vi antagligen att stapla upp på scen i våra masker som "ska hålla oss anonyma" och hålla ett tacktal så att alla i publiken blir tårögda.
04.12.2012 kl. 12:59

Ångezt

På senaste tiden har jag alltid nu och då börjat få ångestkrabbis. Förut mådde jag bara lite kaki och hade extra slö humor på söndagar, men till exempel igår låg jag inne ungefär hela dagen och grät och sov om vartannat. Jag har några vänner som nästan helt slutat dricka alkohol p.g.a. samma problem, vilket gör mej lite orolig. Jag tycker ju om att festa!!! Suck. -13
03.12.2012 kl. 15:58

Tipp Tapp Tipp Tapp

Glad lilla jul kära salongsberusis! (BUU-klubbis u know?)
Från och med idag är det acceptabelt att julpynta, dansa till julmusik, dricka sprit med glögg och gå med tomte luva till krogen.

/666
01.12.2012 kl. 12:56

Slockna i snön och dö, typ...

Får väl lov att ta den spetsade glöggen till den helt nu nivå för att överleva den här förbannade Sibiriska vintern som har gjort intrång i vårt illa land. Morr. Och för säkerhets skull tror jag också att man får ta och bli skåpdrickare några helger framöver för att slippa slockna i snön och dö på väg hem från krogen... 

- en mycket upprörd 13
30.11.2012 kl. 09:36

glömde pointen..heh NOLOT. (yolo)

Jo dedäran ja glömde ju pointen om vad jag sku skriva om i förra inlägget. Jag tänkte ju prata lite om bloggalan som är nästa vecka. De som läst flera inlägg här på salongsberusad har märkt att vi är många olika siffror som skriver här på salongsberusad (alla har inte ens skrivit ännu)(dramatisk upprepning say woot)(Min modersmåls lärare från högstadiet skulle inte gilla alla dessa parenteser). Men vi är bara några siffror som kommer ha möjlighet att komma på bloggalan. 
Men vi är ju anonyma. Så ni kommer inte ens märka att vi är där..
Sincearly - fem
30.11.2012 kl. 00:50

Fem in tha haau5

Hey peeps! Jag har varit tyst som en tyst murvägg nu ett tag. Har nog festat lite. Nu senast var det LAME, det var veckan före lönedag så jag fick gå den fattiga vägen och köpa fattigmans/studerande dricka från alko. Sen fick ja påminna alla vänner på krogen "kommer du faktist int ihåg den där shotten som ja bjöd då typ i maj?!?" 
Men veckan före det var lite mera HC. Då var jag kung på förfesten. Jag satt en hel del på golvet/marken/vägen så folk lyfte på mej hela tiden. Sen höll jag på att ta min skönhetssömn redan 10 tiden. Men kvicknade till så att jag inte skulle bli kvar lämnad när dom andra for ut. Jag började min kväll på krogen med att ta en pätkis shot, vilket var inget vidare.  Pätkisen tänkte flyga ut över hela bardisken. Lite mesigt av mej...det va ju bara pätkis. 
^^~**f€M**~^^
30.11.2012 kl. 00:45

Salongsberusad's första recept

Man blir alltid skithungrig då det vankas efterfest, och här kommer ett kalasgott recept på makaroner: koka 1/2 kg makaroner, lämna kvar makaronerna och lite vatten i kastrullen, häll sedan på 10 msk svartpeppar, 5 msk salt, 1 dl lingonsylt och 500 gram frysta minimorötter. När alla har ätit färdigt är det bara att kasta omkring allting på golvet, det försvinner endå tills följande morgon!
27.11.2012 kl. 11:39

Usch

När man ligger på dusch golvet, har vattnet på kokhett och dinglar med huvudet i wessabyttan å spyr, då vet man att det har varit en trevlig måndagkväll. /666
27.11.2012 kl. 11:32

När man int kan vänta till nästa fredag

Full på en måndag kväll. Helt kiva nog. Men när man bestämmer sig för att det är dags att spy på vessan så att alla andra på "måndagsfesten" hör så e det nog dags att gå hem. Nu ska jag sova. Godnatt.
27.11.2012 kl. 01:58

Det magiska första halsblosset

Du är på fest, och har äntligen valt att ta steget ut i vuxenvärlden och smaka på din första tobak och ta ditt första halsbloss. Det fortsätter med att du börjar kedjeröka på samma fest, och en timme senare ligger du inne på toaletten och spyr och du ligger där så länge att folk tror du dött. Så kan det gå ibland, det hände för mig.
26.11.2012 kl. 23:21

Fest hemma hos mig

Hur kommer det sig att varje gång man skall vara en snäll värd och ordna fest hemma hos sig, slutar det med att man slocknar först av alla? Då man borde hålla koll på både hus, katt och hund, då ligger man i egen säng och sover gott med en påritad mustach, händer det er också då ni ordnar fest hemma hos er?
26.11.2012 kl. 22:42

Inte så kul

Du är på en fest du från början inte var bjuden till, för du känner inte personen som håller festen så väldigt bra, men alla dina andra vänner skall dit, så du frågar om inte du också får komma, vilket du får. Du vaknar upp i en säng några timmar efter att du anlänt till festen, utanpå dig ligger två par och grovhånglar, inte så hemskt kul. Dina vänner berättar att du spytt svarta spyor pga salmiakkin du hade druckit, inte så kul det heller. Och att du sedan i gryningen måste lämna festen med endast en sko på foten eftersom du inte hittar den andra, inte det minsta kul det heller. Men någongång under kvällen hade jag säkert kul, förhoppningsvis.
26.11.2012 kl. 22:39

Några livsnjutare som delar med sig av vacker fyllepoesi & pinsamma morkkis historier.

Senaste kommentarer

16.01, 13:34En sån där kväll av Jag i stugan
31.12, 20:24Buuää av a
31.12, 19:54Buuää av 13
31.12, 19:49Buuää av a
12.12, 10:19Något annat än fyllesnack av 3000