Fredag gottfolk!

Ikväll ska jag dra en myskvälls-fylla på en flaska rött vin. Hur ska ni spendera er fredag kväll? /666
09.11.2012 kl. 16:32

Fattig.

Det är helg igen och jag är fattig. Dör man om man dricker bensin? -13
09.11.2012 kl. 11:01

Djup sömn

Det var en lördags kväll och jag och min pojkvän var båda på fest, dock på olika håll. Vi hade kommit överens om att han skulle komma hem till mig och sova. Jag kom hem före honom så jag kröp ner under täcket med telefonen i handen så jag säkert skulle märka att han ringer och vill att jag kommer och öppnar dörren.

Det visade sig att min idé inte var så brilliant som jag trodde. Vaknar någon timme senare av att telefonen ringer. Jag svarar och en väldigt förbannad pojkvän skriker i andra ändan av telefonen att jag måste komma och öppna dörren. Svarar lite flummigt: "jaja, jag kommer, varför skriker du så?". Han svarade inte på min fråga, utan bara satte på. Jag steg upp och gick och öppnade dörren, han stormade in och gick direkt och lade sig utan ett ord.

Det här var ju underligt tänkte jag, och kollade min telefon som jag hade i handen. I rutan står det "107 missade samtal och 12 nya meddelanden". Jag stelnade till och förstod direkt varför han var så förbannad. Han hade legat utomhus på trappan i flera timmar och frusit. Inte hade jag heller vaknat av att han slog på mitt fönster rakt ovanför mitt huvud i hopp om att jag skulle vakna.

/1
08.11.2012 kl. 18:06

En flaska whiskey

En nära släkting till mej fick häromdagen för sej att han skulle ha hört att jag skall flytta utomlands nu här om någon vecka. Så han skickade en flaska whiskey från sverige som en "Hej! Grattis du flyttar!!!"-present.

Men det krävs nog mer än en flaksa whiskey för att jag skall lämna "boet" och mammas "lasseberghagen-broiler".  Men vad mer kan jag säga.. gubben känner mej väl.

/fem

06.11.2012 kl. 21:50

Ett litet tips

Om ni inte hört om det ökända ölspelet för lata människor så ska jag berätta det för er. Klipp ut en mustash och klistra fast den på tvn. Varje gång som mustashen uppenbarar sig under en persons näsa på tv rutan så dricker ni! Hur mycker ni sveper är upp till er själva, men 5 stora hujkar öl burkar räcka till. Eller en shot jäggu.
06.11.2012 kl. 19:21

Efterfest

Efterfester är antingen riktigt roliga, eller riktigt skit. På en efterfest som var riktigt skit satt vi 4 stycken i en lägenhet och såg på tv. Vi hade ingen dricka så vi bestämde oss för att tömma lägenhets ägarens små prydnads flaskor bestående av likör och konjak. Hon hade morkkis dagen efter. På en annan efterfest som var riktigt rolig var det någon som tyckte att det var roligt att tömma en hel burk med småmynt över golvet. På golvet låg alltså cirka 200 euro i 20 centar och en död akvariefisk.
06.11.2012 kl. 19:11

Konstigt

Ibland när jag står på dansgolvet tänker jag för mig själv "gud va kul att jag för en gångs skull har fixat mig riktigt ordentligt, nu känner jag mig snygg!". Men det är så konstigt när man går till wcn och det aaaallllltiiiiiiddd står någon schabbig typ där med sneda ögon, röd ansikts färg (antagligen pga. värmen), smink som rinner och ett hår som är långt ifrån ett fint svall, utan mer liknar en dränkt katts päls. Händer det er också???

/1
06.11.2012 kl. 15:52

En dålig idé

Det hände sig en gång att jag söp mig riktigt full dagen före ett viktigt spanska prov. Med ett bultande huvud och rödsprängda ögon traskade jag iväg till skolan och hoppades på det bästa. Efter att jag ropplat ner "Hola, me llamo 666, bailando, shakira shakira" så kom spyan. En riktigt stor, frätande spya. /666
06.11.2012 kl. 14:21

Nolot.

Känslan när man får en vänförfrågan på Facebook och man har en svag fiilis att man sku ha sagt något till denna person i fyllan, men inte minns varken vad, när eller hur. Kiva också när typen man e lite småkär i tror att telefonen hennes stärvar när man skickar gamla messun i misstag. Jo men den stärvar nog svarar man tillbaka bara.
06.11.2012 kl. 14:09

Årets flickvän

Kallas det alkoholism om man blir svinfull på 3 myskvällar i rad med pojkvännen?
06.11.2012 kl. 13:51

Krabbismorkkisen

En utav de absolut värsta känslorna som finns är, enligt mig, krabbismorkkisen. Den smyger oftast på mig på söndagar, och gårdagen var definitivt inget undantag. Till skillnad från de flesta andra söndagar hade jag dock en så grym krabbis att jag var sängbunden hela dagen, och mitt enda sällskap var alla hemska tankar och minnen från lördagens festligheter. Igår ville jag alltså fly landet, men redan idag känner jag otroligt nog en liten längtan efter helgen. Detta eviga festande kommer bli min död. -13
05.11.2012 kl. 23:16

Så var det ju dethäran med att rösta..typ!

Efter att jag har kikat igenom de andra nominerade bloggarna så måste jag först och främst säga wow.. hu hamna vi bland dem? Några unga kvinnor som är sexuellt frustrerade , sinnesförvirrade och en del av oss kan man nästan kallas för "alkkisar". Kanske är det just det som intresserar att vi är rätt så råa, rakt på sak och bryter alla lagar som säger : "fina flickor dricker bara 3 cider när dom är ut", eller "fina flickor som ligger med en kille första gången dom träffas kommer aldrig hitta något seriöst" . Men är det vad folket vill ha så är det precis vad folket skall få. RÖSTA MINA SMÅ FYLLEKAJOR! RÖSTA! (länk till att rösta finns i inlägget under) /femfemfemfem
05.11.2012 kl. 21:47

Årets nykomling

RÖSTA PÅ OSS HÄR!

Typer, vad fan gör vi om vi vinner? Vi är ju liksom anonyma. Hmm..
05.11.2012 kl. 16:52

Hoppsan hejssan

När jag och min ex pojkvän hade kommit tidigt hem från en alkoholrik kväll kände jag hur spyorna rullade omkring i magen. Bestämde mig dock för att skita i det så jag somnade. Efter någon timme, ca 5 på morgonen, var jag endå tvungen att fly till wessan för att spy. När jag luggit med huvudet i wessa stolen å spytt flera liter gammal mat och dricka kände jag mig bättre och var påväg tillbaks till sängen, då stöter jag till hans styvpappa som står i köket (som är precis brevid wessan) som matar hans 3 månader gamla bebis. Gissa om det var pinsam stämning när vi åt morgonmål följande dag... /666
02.11.2012 kl. 22:41

Berusad bambi på hal is

Jag är en väldigt klumpig människa till naturen. När jag befinner mig i berusat tillstånd är jag klumpigare och nu när vintern kommer med isiga och hala vägar är jag klumpigast. Adderar man de där tre punkterna blir jag fittigt, jobbigt klumpig. Faller omkull, tappar min fylle mat över mig, flyger in i buskar, stukar ben, får hål i huvudet osv. Ni förstår, vintern är inte min tid. Speciellt inte när jag dokar. Tur att jag har en liten ölmage som dämpar de värsta smällarna. Någon som känner igen sig? /666
02.11.2012 kl. 22:23

Några livsnjutare som delar med sig av vacker fyllepoesi & pinsamma morkkis historier.

Senaste kommentarer

16.01, 13:34En sån där kväll av Jag i stugan
31.12, 20:24Buuää av a
31.12, 19:54Buuää av 13
31.12, 19:49Buuää av a
12.12, 10:19Något annat än fyllesnack av 3000