Papperskorgen

02.11.2012 kl. 17:46
En gång bodde jag och några kompisar utomlands en tid hos en främmande familj. Dagen före vi skulle åka hem bestämde vi oss med våra nya vänner att vi skulle ta en rejäl fylla innan vi skulle åka. Sagt och gjort, resten av kvällen gick ut på att än en gång försöka bevisa hur "bra" finländare var på att supa så det blev väl en aning för mycket. När jag väl kom "hem" till familjen jag bodde hos kände jag hur jag började må illa så jag satte papperskorgen som fanns i mitt rum bredvid sängkanten ifall jag skulle behöva spy under natten.

På morgonen när jag vaknade hade jag en enorm huvudvärk och magen vred sig. När jag motvilligt steg upp för att packa ner de sista sakerna i väskan och bädda sängen märkte jag att det ju faktiskt inte var någon papperskorg som jag hade legat och spottat och dreglat i innan jag somnade. Det var en hemmagjord bongo-trumma som stod upp och ner som sonen i familjen själv hade gjort.

Tur att jag aldrig spydde. Då skulle hela trumman ha blivit förstörd istället för bara halva.

/1

Några livsnjutare som delar med sig av vacker fyllepoesi & pinsamma morkkis historier.

Senaste kommentarer

16.01, 13:34En sån där kväll av Jag i stugan
31.12, 20:24Buuää av a
31.12, 19:54Buuää av 13
31.12, 19:49Buuää av a
12.12, 10:19Något annat än fyllesnack av 3000